KTM 1090 Adventure Forum banner

Zestaw naklejek/decali?

9K views 5 replies 6 participants last post by  bambucha  
#1 ·
Witajcie wszyscy!

Jestem właścicielem 1090 adventure i szukam zestawów naklejek/decali do mojego motocykla. Znalazłem kilka (drogich) zestawów, ale szukam alternatyw.

Dziękuję Ci :)

Zdjęcie z Workshop Graphics (NZ)

#2 ·
Dobry zestaw naklejek będzie kosztował od 150 do 300 dolarów w zależności od personalizacji. Moja córka i ja jeździmy również na motocrossie i zmieniamy naklejki dwa razy w roku.

Nie oszczędzaj. Widziałem tanie zestawy, a naklejki nie są prawidłowo wycięte lub są zbyt cienkie i odchodzą.

#3 ·
Witajcie wszyscy!

Jestem właścicielem 1090 adventure i szukam zestawów naklejek/decali do mojego motocykla. Znalazłem kilka (drogich) zestawów, ale szukam alternatyw.

Dziękuję Ci :)

Zdjęcie z Workshop Graphics (NZ)
Image
FYI dla OP
to jest 1190...ale kalkomanie powinny zachować te same wymiary/specyfikację...
Hyena we Włoszech i Kutvek w Kanadzie dostarczają niestandardowe kalkomanie dla KTM ADV:grin2:

#4 ·
Witajcie wszyscy,

Muszę wymienić naklejki na lewych osłonach bocznych w moim 1090R. Jak to zrobić i upewnić się, że naklejki są prawidłowo umieszczone, bez podnoszenia się rogów, tworzenia się pęcherzyków itp.?

Czy dobrym pomysłem jest użycie wody z mydłem, która umożliwi przesunięcie naklejki na pokrywie, czy też istnieje inny, lepszy sposób?

Dzięki.

#5 ·
Witajcie wszyscy, niedawno zdecydowałem się zmienić wygląd mojego motocykla, rozmawiałem z moimi przyjaciółmi, polecili W-ink, wszedłem na stronę i zobaczyłem wiele różnych wzorów, zdecydowałem się zamówić, skontaktowałem się z menedżerem, bardzo miłym i uprzejmym, pomógł z projektem, można nawet zamówić niestandardowy, okazało się, że mają darmową wysyłkę, dotarło szybko, w ciągu tygodnia, instalacja była łatwa, mogę polecić w-inkco.com wszystkim, jestem bardzo zadowolony
Image